Як приготувати терпуг?

Як приготувати терпуг?

Перш ніж виставити цей рецепт була здивована двічі. Перший раз, коли в розмові про те, що приготувати, я похвалила смаженого терпуга, на що мені моя приятелька сказала, що вона не вміє його смажити, він весь розвалюється, упс!

І другий раз, коли наш пошуковик на запити «терпуг», «смажений терпуг» не видає жодного рецепта. Є тільки варіанти запеченого. Тому і вирішила виставити цей рецепт.

Рибка ця саме смажена дуже смачна, ніжна, соковита, доступна за ціною, у нас в Новосибірську варто 130-150 рублів. Може бути кому і знадобиться. У моєму дитинстві з нами жила бабуся, батьки здебільшого були на роботі і приготування їжі — це був її доля. Рибу, будь-яку, вона завжди готувала так — обвалюють у борошні, складала в глибоку сковороду, посипала цибулею і морквою і заливала вершково-сметанним соусом і в гарячу духовку хвилин на 20-30. І ще пироги з рибою і просто смажена риба.

Інший подачі ми не бачили. А коли я вийшла заміж, то у свекрухи навчилася, до смаженої риби обов’язково робити морквяно-цибулевий гарнір.

І зараз, коли я пропоную приготувати рибку, показую цікаві рецепти, чоловік досить киває головою, каже: — «здорово», тільки мені з морквою і цибулею, будь ласка «Я від злості на його впертість, так і стукнула б чим небудь.

Як приготувати терпуг?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!