Як приготувати кабачки в духовці?

Як приготувати кабачки в духовці?

Кабачок запечений гуртками в духовці з сиром і помідорами, покроковий рецепт з фото. Як приготувати кабачок? Що приготувати з кабачка швидко. Рецепт смачного і швидкого страви з кабачків.

На підготовку і приготування кабачків в духовці у тебе піде менше години. Відмінний рецепт швидкого вечері.

Що потрібно для приготування запечених кабачків Кабачок 1 шт. Кабачок нехай буде побільше, інакше начинка буде звалюватися.

Помідор 2-3 шт. Сир. 150 гр. Я люблю з моцарелою шматком, але можна і будь-який інший, наприклад, гауда. Зелень, кріп, петрушка.

Перець, сіль за смаком. Майонез 70 гр. Овочі та зелень готуємо, моєму, сушимо. Кабачок нарізаємо кружечками, товщиною близько 1-го см.

Помідор нарізаємо кружечками. Зелень рубаємо.

Викладаємо зелень в миску і видавлюємо пресом часник. Сир тремо на крупній тертці. З’єднуємо в мисці зелень, майонез і сир. Солимо, перчимо до смаку, перемішуємо. Кабачок і помідори також трохи солимо і перчимо.

Кладемо кружечки кабачка в деко. На кабачок — помідор. На помідор — сир змішаний із зеленню і майонезом. Розігріваємо духовку до 200 градусів і ставимо в неї кабачки. Нагрівання під час приготування залишаємо тільки нижній, інакше сир попливе.

За 5 хвилин до закінчення можна включити гриль. Це для додання страві золотистого кольору. Наші кабачки в духовці готові. Кабачки запечені з сиром вважаю основною стравою, дуже ситно.

PS До кабачкам з сиром і помідорами рекомендую келих білого сухого вина.

Як приготувати кабачки в духовці?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!